Denisa Zmeškalová a Karolína Kilhofová: Střední Amerika

()
Denisa Zmeškalová a Karolína Kilhofová: Střední Amerika

6 zemí – 8 000 km – 128 dní

Denisa Zmeškalová a Karolína Kilhofová jsou dvě mladé cestovatelky, blogerky. Cestují lowcost s batohem po světě a o svých cestách pak přednášejí ve školách, kulturních domech, knihovnách, ale i na velkých festivalech. Kromě přednášek se věnují i psaní. Jejich články naleznete v cestovatelských magazínech a jsou také šéfredaktorkami cestovatelského portálu HedvabnaStezka.cz.

Přijďte na besedu o jejich 4-měsíční cestě střední Amerikou plnou zážitků (hezkých, ale i těch horších). Procestovaly země Belize, Guatemala, Salvador, Nikaragua, Kostarika a Panama. Plavaly s rejnoky a žraloky, letěly Cessnou nad

Blue Hole, vylezly na vrcholy mnoha hor, vysokých mayských pyramid i sopek (jednu dokonce sjely dolů na bobech), propluly na kánoi obětní mayskou jeskyni, zchladily se pod mnoha vodopády, bloudily nádhernou džunglí, pozorovaly krásnou flóru i faunu a ochutnaly spoustu tradičních jídel. Mnoho času strávily v přítomnosti místních obyvatel od kterých čerpaly informace o dané lokalitě, zvycích, nebo třeba víře, aby vám mohly zprostředkovat co nejzajímavější postřehy z těchto zemí.

Délka akce: 100 minut
Země původu: Česká republika
Žánr: digitální diashow

Informace o akci a jejím konání